Julius Mein
Leaf

სიახლეები

Julius Meinl-ს პრემიოუმ კლასის ჩაის კოლექცია

09 იანვარი 2020

Julius Meinl-ს პრემოუმ კლასის ჩაის კოლექცია - ეს გახლავთ მრავალფეროვანი და  მაღალი ხარისხის ჩაის ასორტიმენტი, რომეიც 155 წლის მანძლზე დაიხვეწა და ჩამოყალიბდა ჩვენს კომპანიაში. ჩვენთვის დასავლეთის გამოცდილება და აღმოსავლეთის სიბრძნე გაერთიანდა  ჩაიში, ერთადერთი მიზნით, მოგანიჭოთ მაქსიმალური სიამოვნება.

შავი ჩაი „ასამი“

 ასამი არის აღიარებული, როგორც მსოფლიოში ყველაზე ცნობილი შავი ინდური ჩაი. აღმოსავლეთ ჰიმალაის მთისწინეთში მდებარე ხარმუთის პლანტაციაზე, გაშენებულია საუკეთესო ხარისხის ასამ. შავი ჩაის ფოთლების გარდა, გვხვდება ფოთლების ფოთლების კვირტები, რაც ჩაის მაღალი ხარისხის მაჩვენებელია.

დაყენების  დრო 3-5 წუთი, წყლის ტემპერატურა 100ºC

 მენიუში კერძების თავსებადობა: ხორცეული , წითელი თევზი, ტკბილი დესერტები.

მახასიათებლები: საშუალოდ ძლიერი, ზომიერად ხავერდოვანი მასა, მდიდარი არომატი, ასამი არის კეთილშობილი შავი ჩაი, კლასიკური ინდური ჩაი. ყოველდღიურად მოხმარებადი სიამოვნება.

შავი ჩაი „ცეილონი“

რეგიონი: შრი-ლანკა, ნუვარა ელია.

ნუუარა ელიას ზომიერი მთის კლიმატი, რომელიც  ჩაის კულტივირებისთვის ოპტიმალურია ,ტროპიკული სიცხე არც ისე შესამჩნევია,. ადგილობრივი პლანტაციების ჩაი განუმეორებელია თავისი ხარისხით: მინიატურული ჩაის ფოთლების პრიალა ზედაპირით, დახვეწილი არომატით და მდიდარი გემოთი.

დაყენების დრო : 3-5 წუთი, წყლის ტემპერატურა 100ºC

კერძების თავსებადობა: უნივერსალური შავი ჩაი-ცეილონი, კარგად მიდის ნებისმიერი სამზარეულოს თითქმის ყველაკერძზე, აქვს ღია ფერის შეფერილობა.

მახასიათებლები: ნეიტრალური გემო.უხდება ლომინი.

შავი ჩაი „დარჯელინგი“

რეგიონი: ინდოეთი, დასავლეთ ბენგალი, დარჟელენის ოლქი.

დარჟელინს ჩაის შამპანური ეწოდება. ჩაის ეს სახეობა გაშენებულია და  გვაძლევს მოსავალს წვრილ პლანტაციებზე აღმოსავლეთ ჰიმალაის მთისწინეთში, მონტევიოტის ჩაის ბაღი ერთ – ერთი ასეთი ეკო-პლანტაციაა. ჩაის ფოთლების მასაში იყვეთება ველანაირი შეფერილობის ფოთოლი. მშრალი ფერის მბზინავი ფოთლები ღია მწვანედან, გადადის ყავისფერ ტონალობაში და შემდეგ შავიც კი.

დაყენების დრო: 3-4 წუთი წყლის ტემპერატურაზე 100ºC

კერძების თავსებადობა: გურმანების კერძები, დელიკატესები, კერძები "მზარეულისგან", მსუბუქი დესერტები, ხილი.

მრავალფეროვანი მახასიათებელი: შამპანურივით ჩაი, გურმანების ჩაი და მათთვის, ვისაც მსუბუქი ჩაი მოსწონს და  ურჩევნია მოუსმინოს ჩაის არომატის ნიუანსებს.

შავი ჩაი „ერლ გრეი“

 ბერგამოტის ეთერზეთი, ბუნებრივი თვისებების გამო, ჰარმონიულად ერწყმის ჩაის ფოთლების არომატს, აყალიბებს უნიკალურ არომატულ თაიგულს და Earl Grey ჩაისთვის დამახასიათებელ კაშკაშა გემოს.

რეკომენდაციები მეწარმეობისთვის: მწიფდება დრო 3-5 წუთი წყლის ტემპერატურაზე 100ºC

კერძებთან თავსებადობა: Earl Grey შესანიშნავია სენდვიჩების, აუ უხდება ყველა სახის შესვენების დროს ჩაის სმის პროცესს.

მახასიათებელი: ერლ გრეი არის ბრიტანული კლასიკა, რომელსაც არომატიზებული ჩაი ჰქვია. ალბათ მსოფლიოში ცნობილი ასეთი პოპულარულიერთადერთი არომატული ჩაია.

 „ნამასტე

ინდოეთის შავი ჩაი სანელებლებით - გამაძლიერებელი, პიკანტური ნაყენი ; მადაგასკარის დარიჩინი, ჯანჯაფილი, ბრაზილიელი წიწაკა. ოპტიმალურია ინდური ტრადიციული რძიანი ჩაის მოსამზადებლად.

დაყენების დრო : 3-5 წუთი წყლის ტემპერატურაზე 100ºC

კერძების თავსებადობა: იგივე ინდური სამზარეულოს დასასრულს + კარგი ნებისმიერი ხორციანი კერძების შემდეგ.

მრავალფეროვანი მახასიათებლები : ინდოეთის სტილში ნათელი და წვნიანი ნაზავია, რომლითაც  ადვილად შეიძლება ჩაის ლატედ გადაქცევა ჩაის ფოთლებში რძის ქაფის დამატებით.


„ვენური დესერტი“

შავი ჩაი შავი და თეთრი შოკოლადის ნატეხებით გვახსენებს ცნობილ ვენური ნამცხვრის გემოს სახელად - ზახერს. სქელი არომატი, ძლიერი ნაყენი, ნაღების კაკლის გემო. ნამდვილი "ჩაის დესერტი".

დაყენების დრო : 3-5 წუთი წყლის ტემპერატურაზე 100ºC

კერძების თავსებადობა: დესერტული ჩაი, უხდება  ნამცხვრებს და გამომცხვარ, მსუყე, შოკოლადის დესერტებს.

მრავალფეროვანი დამახასიათებელი: სურნელოვანი, ტკბილი და ნაღების გემოთი , შეიძლება იყოს როგორც დამოუკიდებელი დესერტი, ასევე შეგიზლიათ მიირთვათ თქვენ საყვარელ ნამცხვართან ერთად. 

„მარწყვი ნაღებით“

მარწყვის არომატი როიბუშის ფოთოლთან ერთად არის ნაზი და რბილი. ბურგუნდი-ნარინჯისფერი ფერი აფრიკის მზის ანარეკლის მსგავსია.

დაყენების დრო: 3 წუთამდე წყლის ტემპერატურაზე - 80ºC

კერძების თავსებადობა: ხმელი ხილი, თაფლი და კაკალი, ხილის კერძები და ტკბილი დესერტები. როიბუში  არის უკოფეინო მცენარე  რის გამოც საღამოს ძილის წინ დასალევ ჩაიში ყველაზე ოპტიმალურია არჩევანია.

 

footerBkg

პაროლის აღდგენა

ახალი პაროლი

პაროლის აღდგენის ლინკი გამოგზავნილია თქვენს იმეილზე !